Papír-Tér – Pályázati Felhívás

Posted on Updated on

BBB Eleven Tavasz – Pályázati felhívás

A ’BBB ELEVEN Tavasz’-on való részvételre

Várjuk pályázatodat a Bartók Béla Boulvard (BBB) 2014. április 24-25-én, harmadik alkalommal megrendezendő ELEVEN Tavasz nevű eseményére.

A rendezvénynek komoly szerepe van a Bartók Béla út (BBB), Újbuda kulturális utcájaként való újrapozícionálásában, a pezsgő kulturális és társasági élet megteremtésében. Az esemény nagy hangsúlyt fektet a tudatos, ámde játékos környezetformálásra.
Küldetése: a design, az építészet és a művészetek testközelbe hozása, minden befogadó számára. Az ELEVEN Tavasz olyan kultúrmissziós esemény, mely lehetővé teszi a kvalitásos alkotások piachoz juttatását, széles körben való bemutatását.

Leendő kiállítóinktól elsősorban magas kivitelezési minőségű, szellemi tartalommal megtöltött, értékesítésre szánt „tárgyakat” várunk, de pályázhatnak ötletekkel, tervekkel, az esemény gondolatiságához illeszkedő művészeti alkotásokkal és eseményekkel is.
A beküldött pályamunkákat szakmai zsűri bírálja el.

Beadási feltételek
A felhívásra bármely alkotó beküldhet pályázati anyagot, aki a felhívás szellemiségét magáénak érzi, és a szabályokat magára nézve kötelező érvényűnek fogadja el.

Beadandó anyag
– A pályázó neve, címe, telefonszáma, e-mail címe, önéletrajza
– Maximum 3db, jó felbontású, összesen maximum 5Mb méretű fotó, a kész, beadandó tárgyról, alkotásról.
– Maximum 1 oldalas leírás a pályamű anyagáról, méretéről, szellemiségéről, működéséről, stb…
– Még el nem készült tárgy esetén a fotók helyett tervek, rajzok
– Egy alkotó maximum 3db művel pályázhat
– A beküldendő anyagban kérjük feltüntetni, hogy a munka eladásra vagy kiállításra szánt-e, eladás esetén körülbelüli árat is kérünk megadni
A pályamunkákat kizárólag az eleventavasz@gmail.com címre várjuk, 2014.04.05. éjfélig.

Zsűrizés
A zsűri tagjai: Faur Zsófi, Fónagy Dóra, Lublóy Zoltán.
A zsűrizés eredményét április 13-án küldjük ki minden pályázónak, e-mailben.

A pályázat szabályai
A zsűri főleg magas minőségű, a kiírás felvetéseire reflektáló, kis szériás vagy egyedi, innovatív tárgyak beküldését várja eladási vagy kiállítási szándékkal.
Csak és kizárólag saját alkotásokkal, ötletekkel lehet pályázni.
A zsűri minden olyan pályaművet kizár, melynél felmerül a plágium vádja, bárki számára sértő elemeket tartalmaz vagy gondolatokat sugall, illetve határidő után érkezik be.
A zsűri döntése ellen fellebbezésnek helye nincs.
A szervezők (Kulturális Tizenegy Egyesület) mindent megtesznek, hogy az esemény ideje alatt a kiállított, díjazott tárgyakat megóvják, de az esetleges károsodásokért nem vonhatók felelősségre, a művekre biztosítást nem köt.

Nyeremények
A nyertes pályaművek kiállítási, eladási, bemutatási lehetőséget kapnak a Bartók Béla Boulvard tereiben, az április 24-25-én tervezett ELEVEN Tavasz eseménye során.
A szervezők igyekeznek minden pályázó egyedi kiállítási igényét figyelembe venni, a lehetőségekhez mérten.
A legjobb művek alkotói lehetőséget kapnak hosszú távú kereskedelmi kapcsolatok kiépítésére, az együttműködés továbbfejlesztésére is.
Az Design Hétvége ideje alatt közönségdíj kerül megszavazásra, mely értékes nyereményekkel jár mind a szavazókra, mind a nyertesre nézve.

További információk:

Email cím: eleventavasz@gmail.com
Kult 11 Facebook oldalFacebook esemény


Az BBB webes felületein napról-napra több információt találhatnak az eseményről és a résztvevőkről. A befogadó helyek száma egyre bővül.
Akik már biztosan részt vesznek:
Defo Labor, Faur Zsófi Galéria, Tranzit Art Cafe, Bor és Kézműves Galéria, Szatyor Bár és Galéria, Három Hét Galéria, Kelet Kávézó és Galéria, Pagony Könyvesbolt, Vino Piano…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s