Grafikai Felhívás!

Posted on

Feladat: a „Bartók Béla Boulevard” (BBB) emblémájának megtervezése. Olyan egyedi védjegy megalkotása, ami biztosítja a BBB márka megkülönböztethetőségét és beazonosíthatóságát.

Háttér (Mit takar a „BBB márka”?): elsősorban egy földrajzilag lehatárolt területet, amelyen Budapest első kulturális negyede kerül kialakításra, egy kulturális „játszótér.” Másodsorban, egy szellemiség, amely valamennyi művészeti ág népszerűsítést támogatja. Harmadrész pedig egy program, ami megteremti a lehetőséget a kulturális élmény befogadására.

Célcsoport: a kultúra, a művészet iránt fogékony, igényes, nyitott emberek, függetlenül a nemüktől, a koruktól, a nemzetiségüktől.

Stílus: egyszerű, letisztult, érthető, modern, elegáns (igényes, minőségi)

Elvárások: Olyan embléma megtervezését várjuk, ami két részből áll, grafikai és tipográfiai elemet (Bartók Béla Boulevard, illetve BBB) egyaránt tartalmaz.

Nemzetközileg is értelmezhető, kultúrákon átívelő, általános jelrendszerre épüljön (Az embléma – valamilyen mértékben – illeszkedjen a KULT11 meglévő logójához)

Milyen ne legyen?

– ne tartalmazzon színátmeneteket, amik a felhasználást nehezítik

– ne emeljen ki semmilyen kulturális ágat, különös tekintettel a zenére

– ne tartalmazzon nemzeti jelképeket

Felhasználás: az emblémának valamennyi felületen, valamennyi formában felhasználhatónak kell lennie. Különös tekintettel az elektronikus, a nyomtatott, a dekorációs felületeken, valamint merchandising eszközökön. Ennek megfelelően fekete-fehér, horizontális és vertikális, valamit egészen kisméretű (15*15 mm) megoldást is várunk.

Kontakt: Bódis Andrea – HáromHét Galéria (andrea.bodis@haromhet.hu; +3670 866 4222)

Határidő: Az anyagot 2015. március 1. vasárnap 18:00 óráig várjuk.

Leadás: e-mailben, pdf formátumban

Díjazás: Az emblémáért a helyi üzletek különböző felajánlásokat tettek 50.000 Ft értékben.

A kiválasztott emblémát az alkotó referenciaként felhasználhatja, továbbá lehetőséget kap a BBB kommunikáció során felmerülő, további fizetős grafikai munkák elvégzésére. A kiválasztott embléma teljes felhasználási joga a Kult11 egyesületét illeti meg.

2015. február 19.

KULT11 – Elnöksége

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s