Van zsákodban minden jó

Posted on Updated on

A Bartók Béla úton a decemberi ünnepsorozatot kívánja emlékezetessé tenni a Kult11 Egyesület, amely Buda egyik főútja közösségi fejlesztése mellett kötelezte el magát.

Az egyesület ajándékokkal, kulturális és gyermekprogramokkal, közösségi rendezvényekkel invitálja a lakosságot, és mindazokat, akik vásárolni szeretnének egyedi design-termékeket és különleges karácsonyi meglepetéseket a szeretteiknek.

6-án nézzen be a piros lufival díszített üzletekbe, kávézókba, ahol kisebb ajándékokkal kedveskednek Önnek. A Tranzit Caféban 17 órától a Zoom Műhely szervezésében és előadásában zenés mesedélután lesz gyerekeknek sok játékkal.

December 13-án papírlámpásokat készíthetnek a gyerekek a Tranzit Caféban 16.00-17.00 óra között, emellett Luca- napi kotyolást láthatnak a programhoz csatlakozott vendéglátó és kultúra helyeken a látogatók. Természetesen a Luca szék állítása sem maradhat el, mint ahogyan a búzavetése sem. A Faur Zsófi Galériájában művészeti foglalkozásra kerül sor Fabricius Anna tárlatához kötődően.

December 20-án mézeskaláccsal, sült almával, sült gesztenyével csalogatják a vendéglátóhelyek a Bartók Béla útra ellátogatókat, valamint a kultúra iránt is fogékony érdeklődőket. A csatlakozott helyszíneken karácsonyi díszek készítésével, kézműves foglalkozással várják az üzletek a gyerekeket. A nap fénypontja a Gárdonyi téren szervezett, lufi-angyalkák készítése és szépségversenye lesz. Délután forralt must, forralt bor és ízesített teák is kerülnek az asztalkákra illatozni. Ezen italokkal és illatokkal várják és kínálják másnap (december 21-én) délelőtt a vendéglátóhelyek mindazokat, akik ellátogatnak a 10 órai kezdettel induló, Csillag Péter által vezetett sétára.

Elő szilveszteri sokadalom lesz december 29-én, ahol közös pezsgőzéssel és utcafesztivállal búcsúztathatjuk az Óévet.

Forrás: kulturpart.hu

800-xds3pq-11.-kep

kép forrása: epiteszforum.hu

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s