Angyalokkal vár a Meglepetések Délutánja

Posted on

kult11

A Kult11 Egyesület Meglepetések Délutánja programsorozata harmadik eseményéhez érkezett. December 20-án, pénteken ünnepi készülődéssel várják az érdeklődőket a Bartók Béla úton.

A Bartók Béla úton a decemberi ünnepsorozatot kívánja emlékezetessé tenni a Kult11 Egyesület, amely Buda egyik főútja közösségi fejlesztése mellett kötelezte el magát. Az egyesület ajándékokkal, kulturális és gyermekprogramokkal, közösségi rendezvényekkel invitálja a lakosságot, és mindazokat, akik vásárolni szeretnének egyedi design-termékeket és különleges karácsonyi meglepetéseket a szeretteiknek.

Péntek délután újabb eseményekkel jelentkeznek: angyalröptetést tartanak, ahol mindenkinek lehet egy kívánsága, valamint kulturális és közösségi programokon vehetnek részt a karácsonyi készülődés részeként az érdeklődők.

_Kreatív Angyal-lufi öltöztető foglalkozás gyerekeknek és a játékos kedvű felnőtteknek _

Három helyszínen, a Tranzit Caféban, a Borkézműves üzletben és a Café Créme Gottierben várja a különleges program a látogatókat. A helyszíneken héliummal teli lufikat öltöztethetnek angyalkaruhába a programhoz csatlakozók, majd a Gárdonyi téren, a fák közé kifeszített damilokra felkötve angyalkaröptetésben vehetnek részt még az arra járók is. Ezekre a lufikra kívánságokat lehet írni vagy csatolni, és azzal együtt a Gárdonyi téren, a Tranzit Café udvarában felkötözni. Az angyalos lufikkal jelölt helyeken mindenki meleg italt kap ajándékba.

_Kulturális és közösségi programok_

16 óra: Tranzit Parfüm Quiz
A Tranzit Art Café és a Le Parfum Croisette (Zólyomi Zsolt) közös játéka;
Párosítsd össze az illatokat, próbáld kitalálni melyik parfüm tartozik a kérdőíven feltüntetett illatokhoz. Aki mindegyik illatot kitalálja, a Tranzit ajándékában részesül.

18 óra: Kelet Kávézó és Galéria – galéria és kiállítás megnyitó. A galéria nyitásához azÉlő Város című fotó kiállítás megnyitása kapcsolódik. A kiállítás a Fél8 csoport szervezésében valósul meg.

19 óra: Budai Kabaré a Gottierben
Közreműködik: Balogh Amanda, Győri Sándor és Szemző Péter
Zene: Pécsi Marcell és Rajt Géza
Vezeti: Zelei Miklós és Janox
Aki biztosan lesz: Mátrai Diána Eszter, Székelyhidi Zsolt, Podmaniczky Szilárd és Sárközi Richárd… és még sokan mások!

A belépés minden programra díjtalan. További információk az esemény Facebook-oldalán.

Forrás: kulturpart.hu

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s